100%

Kontakt

PIŠITE NAM

 Vse zahteve bomo obravnavali s celotno resnostjo. Podatki, ki jih napišete med to prijavo, bodo obravnavani zaupno. Če se želite posvetovati ali želite kaj vprašati, se obrnite na nas ali če imate kakršna koli vprašanja o naših storitvah ali podjetju.
Veselimo se vas. 

 

1

Vrednote so eden izmed ključnih temeljev poslovanja vsake organizacije. Prepričani smo, da ustvarjanje vrednot omogoča podjetju trajnostno rast. Zato smo v našem podjetju pripoznali naslednje vrednote, ki se nam zdijo ključne: - Odgovornost in strokovnost - Gospodarnost in ustvarjalnost - Skrb za stranke in zaposlene - Spoštovanje in sodelovanje - Pripadnost

2

Nas, naše stranke in vse ostale, ki so povezani z našo dejavnostjo, vidimo kot del ene velike družine. Cenimo pošteno, vljudno in spoštljivo sodelovanje. Za naše uspehe se vedno bolj razvijamo in delimo svoje znanje med seboj.

3

Prevzemamo odgovornost za svoje delo in se zavedamo vpliva naših odločitev. S polno predanostjo ustvarjamo rešitve in storitve najvišje kakovosti. Kot vzor družbi smo družbeno angažirani in odgovorno skrbimo za naše okolje.